maanantai 14. helmikuuta 2011

PAInavaa asiaa

Nyt ollaan siis jo muutama päivä hengitelty vuoristoilmaa ja syöty erittäin hyvin täällä Paissa. Samana iltana kun tultiin tänne, tavattiin mukava brittipariskunta, joiden kanssa ollaan pyöritty iltaisin. Päivät ollaan kulutettu prätkällä ajoon, tällä kertaa ihan isolla pyörällä, 250cc Hondalla. Aamulla ollaan otettu ilmansuunta ja lähdetty posottamaan hissukseen ilman sen kummempaa päämäärää. Vastaan on tullut niin elefanttifarmeja kuin vesiputouksia ja nähtävää on muutenkin riittänyt joka paikassa.

Toisena iltana täällä oli suuret viidakkojuhlat puolikuun kunniaksi. Keskustasta lähti ilmainen lava-autokyyti juhlapaikalle, joka sijaitsi muutaman kilometrin päässä kylästä vesiputouksen läheisyydessä. Olimme aiemmin mainittujen brittien kanssa liikenteessä, ja kaikilla oli erittäin hauskaa, kunnes puolenyön jälkeen siellä alkoi kunnon reivit ja me lähdimme bilehirmuja karkuun.

Elämä täällä Paissa on erittäin rentoa, johon olemme kahden suurkaupungin jälkeen enemmän kuin tyytyväisiä. Lähes joka päivä tätä lukuun ottamatta olemme nukkuneet pitkään ja syöneet ns. farangiaamiaisen, eli kananmunia ja pekonia yms. hyvää, sekä minulle paikallista kahvia ja Emmalle teetä. Puheet siitä, että aamupala on päivän tärkein ruoka ovat ehdottomasti totta, joten suunnittelimme joku päivä syövämme kaksi aamupalaa (kuten hobitit tekevät keski-maassa) - josko se päivä vielä siitä paranisi.

Huomenna meillä ei ole enää mopoa lainassa, joten alamme suunnitella trekkiä viidakkoon. Tarjontaa ja oppaita on erittäin paljon, joten vaatii hieman päänvaivaa, että saa rahoilleen parhaan vastineen ja juuri sellaisen trekin kuin itse haluaa. Myöskään ei ole varmaa, että nukutaanko siellä viidakossa yksi vai kaksi yötä, mutta se selviää kyllä aikanaan. Trekin jälkeen - joskus lähitulevaisuudessa - nokka kohti Laosia.
Kuvia on tullut näpsittyä aivan sairaan paljon ja niiden parhaimmistoa alapuolella.

-Jonsku

P.S Hankala kirjoittaa mitään kiinnostavaa jos on suurimman osan aikaa vaan syönyt ja möllöttänyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti