maanantai 4. huhtikuuta 2011

Jeah

Kuta Beach, ja ollaan kylla eletty sen mukaisesti. Melkein joka paiva on tullut ahdettua itseensa perunamuussia ja kastiketta tai lihapullia... Varsinaista Aasian matkaamista. Nyt alkaa kuitenkin riittaa, joten huomenna olisi siirtyminen Lombokiin edessa. Laivamatka sinne kestaa viitisen tuntia, kymmenen jos joudutaan melomaan, ja tarkoituksena olisi siella elella noin viikon paivat. Tiedossa olisi surffausta vahan hiljaisemmilla rannoilla, kookospalmuja ja sita tavallista saarielamaa.

Paivaa edellisen paivityksen jalkeen vuokrasimme skootterin (virhe Balilla) ja lahdimme Suomalaisten tuttujen luokse uimaan ja viettamaan aurinkoista paivaa. Kutan alue Balilla on hirvein paikka maailmassa liikkua millaan muulla kuin kavellen, liikenne on kaoottisempaa kuin Intian kaupungeissa. Meille kavi jopa reissun ensimmainen liikenneonnettomuus, kun Emman vasemman jalan varvas osui kadunvarteen pysakoidyn mopon pakoputkeen kesken ajamisen. Onneksi suuremmilta vammoilta valtyttiin, mutta kylla siella varpaassa taitaa pieni hiurmurtuma olla, sen verran vinoon sojottaa nykyaan... Mina sen sitten urheiluteipilla paikkasin, kuten itseni niin monta kertaa. Kivusta huolimatta Emma on urheasti purrut hammasta ja tehnyt kaiken mita tavallisestikin  -  kavimme eilen illalla jopa tanssimassa paikallisen reggae bandin tahtiin.

Muuten paivat ovat kuluneet pitkalti uiden ja surffaillen, iltaisin ollaan hieman biletetty. Bloginpitamisen kannallta erittain hankala juttu, koska eihan kukaan jaksa samoja juttuja moneen kertaan kirjoittaa, saati sitten lukea. Kuviakin saadaan laitettua vasta kun saadaan wi-fi. Siirtyma Lombokkiin tuo varmasti blogiin uutta, entista uljaampaa tekstia. Ne jotka Kutalle meinaavat matkustaa, niin sen verran voidaan neuvoa, etta ei taalla viikkoa pidempaan viihdy kovinkaan moni. Hyva jos viikon... Aasiassa on huomattavasti mukavampiakin paikkoja, meille nyt vaan kavi sellainen jumahdus - taas kerran :)


-Jonsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti