tiistai 22. maaliskuuta 2011

Löhöilyä Toballa


Täällä on kyllä nyt ollut aivan upeaa viimeisen päivityksen jälkeen. Päivät ovat pitkälti menneet uidessa ja syödessä ja lepäillessä. Meitä on kohdeltu enemmin perheenjäseninä kuin asiakkaina täällä majapaikassamme, koska asiakkaita ei taida meidän lisäksi olla kuin ehkä yksi porukka. Ei täällä kuitenkaan ikinä ketään näy, joten oletamme olevamme ainoat.

Eilen aamiaisen ja aamu-uinnin jälkeen kävimme ostamassa onget ja haavin ja menimme tuohon hotellin rannalle kalastamaan. Kaloja näkyi ihan rannassakin todella paljon ja melko isojakin, mutta meillä taisi olla väärät syötit, koska yhtään kalaa emme ongella onnistuneet nappaamaan. Haavilla kuitenkin sain pikkukaloja ja ne syötin hotellin villikissoille. Ilta menikin sitten lepäillessä ja sadetta pidellessä. Hotellin johtaja päällikkö vaihtoi Jonskun kitaraan kielet ja sainkin kuunnella sulosointuja yömyöhään.

Tänä aamuna vuokrasimme skootterin ja lähdimme vähän tutkimaan lähiseutuja. Ajoimme Samosir Islandin toiselle puolelle kuumille lähteille ja kyllä teki hyvää päästä lämpimään kylpyyn kahden tunnin ajon jälkeen. Kävimme myös kävelemässä kuuman veden alkulähteelle ja voin kyllä sanoa, että se haju mikä siellä oli, oli pahimpia hajuja mitä olen ikinä haistanut. Haju oli jotain mädän kananmunan kaltaista, mutta vielä voimakkaammin. Otaksuimme hajun johtuvan rikistä.

Ajaessamme takaisin kotiin päin jouduimme poliisien pysäyttämiksi ja kyllä hetken pelotti, että mitä tapahtuu. Poliisit huomauttivat heti alkuun meille kypärien puutteesta (joita he eivät itsekään käytä) ja me pyytelimme anteeksi huolimattomuuttamme. Se ei kuitenkaan tainnut olla todellinen syy pysäyttää meitä, koska seuraavassa hetkessä eräs poliiseista seisoo edessämme kamera kädessään ja pyytää kauniisti lupaa saada olla kuvassa meidän kanssamme. Emmehän me voineet kieltäytyä ja kuvausten jälkeen vielä hetken juttelimme poliiseiden kanssa, kunnes he toivottivat meille mukavaa matkaa. Kyllä naurettiin jonkun aikaa parin mutkan takana, että taitaa olla länkkäri aikamoinen  nähtävyys täällä nykyään.

Yhteensä ajoi kertyi ehkä vajaa 100km ja heti hotellille päästyämme syöksyimme altaaseen uimaan ja viilentymään. Tänään oli melko pilvinen ja hieman sateinen päivä, mutta kyllä kuitenkin molemmilla on tyylikäs puna naamassa ja käsissä.

Ilta menee todennäköisesti taas leffoja katsellessa ja hotellin väen kanssa pelaillessa, koska vettä tulee taas kuin saavista kaataen. Ihan mukavaa kyllä, kun luonto tarjoaa meille joka ilta uskomattoman valoshown ääniefekteineen kaikkineen.

Kuvia viime päiviltä alla!

- Emma

1 kommentti: