tiistai 18. tammikuuta 2011

Itkisitkö onnesta...

No nyt on sitten käsillä pari viimeistä päivää biitsillä ennen kuin lähdetään Hampiin. Eilen ostettiin junaliput, ja koska niitä on vaikea saada, emme yllättyneet, että saatiin liput vasta perjatain aamu-junaan. Torstaina lähdetään täältä ja mennään yöksi Margaoon, josta juna sitten aamulla lähtee klo. 07.45 Hospetiin, joka on kaupunki 12km päässä Hampin rauniokaupungista.

Edellisen päivityksen jälkeen vuokrasimme taas mopot (tällä kertaa ihan oikean prätkän - Honda Hero) ja ajelimme katsomaan Chapora Fort-nimistä linnaketta hieman etelämmässä. Oli erityisen kuuma päivä ja linnake sijaitsi korkealla kukkulan päällä, joten sinne kiipeäminen kävi melkein työstä. Kiipeäminen tosin kannatti, koska maisemat kukkulan päältä olivat todella hienot! Kiipeilyn jälkeen päätimme vielä ajaa läheiselle Morjim Beachille, joka näkyi kukkulalta ja josta on kuva liitetty, viilentämään kuumuuden rasittamia raajojamme mukavaan nousuvesiaallokkoon.

Eilen ja tänään taas ohjelmassa on ollut biitsillä grillautumista ja erittäin intensiivistä jongloorausta välillä aika isolla ja kansainväliselläkin porukalla. Ostettiinpa Emmalle omat pallotkin, ja muutaman turhautumisen hetken jälkeen homma alkaa jo sujua! Lisäksi olemme istuneet illat tiiviisti kantakuppilassamme korttia ja yatzya pelaten. Pidettiin myös mahdollisesti ensimmäinen suomalaisen musiikin ilta Arambolassa kun saatiin lupa liittää iPod ravintolan äänentoistojärjestelmään. Taidettiin soittaa aika kovalla, koska Leevi and the Leavings keräsi suomalaisia sisään oikein kadulta asti.

Täälllä kaikki menee hienosti, toivottavasti sielläkin.

-Jonsku

P.S älkää unohtako katsoa kuvia















2 kommenttia:

  1. Hienolta vaikuttaa ja näyttää reissun alkutaival!
    Mikä mahtaa olla teidän päiväbudjetti ja oletteko pysynyeet siinä?
    Missä Emman rastat...?
    T: kummi Kuusikosta

    VastaaPoista
  2. Me ollaan yritetty 20e eli 1200rs paivabudjettia ja viela vahan ollaan sen ylapuolella kun keskiarvoa laskee mut ihan vaan muutaman euron. Ja joo ei mulle niita rastoja ainakaan viela olekaan tulossa, kun en uskalla ottaa. :D

    VastaaPoista