tiistai 11. tammikuuta 2011

Tähän voisi melkein tottua

Mitäs täällä Arambolassa majaillaan edelleen. Huomenna olisi tosin tarkoitus tehdä päiväretki Paradise beachille, jos kaikki menee putkeen (piti lähteä jo eilen, mutta suunnitelmat hieman venyivät). Liikkeelle nyt joudutaan ainakin lähteä kun pitäisi päästä vähän rahaa nostamaan. Majotusta olisi kanssa tarkoitus vaihtaa joko huomenna tai ylihuomenna vähän halvempaan. Nykyisessä majotuksessa on huonoa myös vieressä sijaitseva työmaa, jossa alkaa kamala meteli heti kun aurinko nousee.

Eilinen päivä meni vähän löhöillessä, kun tuli edellisenä iltana katsottua elokuva koneelta ja valvottiin johonkin neljään. Käytiin kuitenkin rannalla ja Jonsku opetti suomalaisia kavereita vähän jonkkaamaan ja puuhailtiin siinä kaikilla muillakin sirkus kamoilla. Illalla käytiin vielä syömässä samalla porukalla ja pelailtiin siinä sitten vähän yatzyakin(Jonsku voitti). Illalla menin itse hotellille vaan löhöilemään ja lukemaan kirjaa, kun taas jonsku lähti pelailemaan pokeria suomalaisten kanssa. Olin vähän vainoissa yksin siellä huoneessa, kun piti mennä lukamaan Suljettu saari -kirjaa (se on vähän jännä! Tai oli - luin sen loppuun.). Jonskun pokerit meni ihan hyvin, se voitti 1500rs ja elettiin eilen sitten vähän voitokkaasti.

Viime yö meni vähän huonosti Jonskun kannalta. Ensin alettiin katsoa leffaa kahden aikoihin ja sitten kun lopetettiin niin naapurin venäläisillä oli aikamoiset juhlat ja meteli oli valtaisa. Myös paikallisilla oli joku mesoaminen päällä koko yön. Kun kaikki muu meteli loppui niin koirat alkoivat tapella jossakin lähellä ja Jonsku joutui kuuntelemaan sitä auringon nousuun. Minä olin itse jo monta tuntia aikaisemmin kiittänyt luojaani korvatulpista ja nukuin sikeästi. Auringon noustua rakentaminen alkoi naapurin työmaalla ja jonsku kärvisteli hereillä näin ollen lähes koko yön. Tämän yön jälkeen Jonsku totesi, että nyt ovat korvatulpat tarpeen ja niitä olisi tarkoitus lähteä metsästämään vielä tänään.

Tänään ollaan istuttu pitkälti netissä ja soiteltu skypellä kotiin. Mukava näin viikon jälkeen saada vähän jutella porukoiden kanssa.

Tässä nyt oli tämän hetken kuulumiset ja jatkosta ei olla vieläkään ihan varmoja. Nyt ollaan menty pitkälti päivä kerrallaan.

 - Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti