sunnuntai 9. tammikuuta 2011

paanhkaan sattuu

Ei me sitten ikina mentykaan sinne Anjunaan, vaan mukavan paikallisen vinkista paadyttiin ihan pohjoiselle Goalle Arambolaan. Tama on paikkana rauhallisempi, paljon pienempi ja hintatasoltaan edullisempi. Majoitus on nyt 400 rs/vrk (n. 9e), kun taas aiemmin bagalla 1100rs/vrk. Elama on taalla paljon chillimpaa, eika kaupustelijat yms. hairitse.

Eilinen paiva meni makoillessa. Aamulla kaytiin aamupalalla, ja Emmalla oli hieman kipea olo jo silloin ja paatettiin ruoan jalkeen menna hieman lepaamaan. Herattiin kun oli pimeaa, eika mitaan havaintoa kellonajasta, koska kannykoista ja lapparista on loppunut patterit, eika niita ainakaan tamanhetkisessa majoituksessa saa ladattua. Paivalla kellonaika saadaan tietaa noin suurinpiirtein siita, missa kohtaa aurinko menee taivaalla, tai siita, onko nalka vai ei.

Ilta jatkui Emman pienen sairastelun ohessa, jolle paatettiin tehda loppu. Kaytiin kaupasta hakemassa pari purkkia jotain laakesalvaa mita laitettiin otsaan (maksoi euron) ja olo helpotti kummasti. Sen jalkeen kaytiin syomassa, ja asiaa edellisina paivina mietittyani paatin "hetken mielijohteesta" ottaa eilen ne paljon puhutut takut tukkaan. Nyt olen siis Emman sanojen mukaan matopaa. (Emma janisti ja kehtaa viela ivata...) Paanahka on taman johdosta ihan solmussa ja tuntuu, etta joku yrittaisi repia sita koko ajan irti. Kaipa se siita helpottaa.

Tanaan ohjelmassa on uimista ekaa kertaa reissussa. Ajateltiin menna joskus illansuussa uimaan, ettei biitsi olisi ihan taynna ja aurinko paistaisi edes vahan lempeammin, koska tallaiset valkonaamat palavat yllattavan nopeasti. Suurilta palovammoilta ollaan tosin toistaiseksi saastytty, mutta lahinna siksi, etta ollaan hiivitty ulkona enimmakseen hamaran ja pimean aikaan.

Huomenna saatetaan vuokrata mopo, koska saatiin sisapiiritietoa paikasta nimelta "paradise beach". Paikan pitaisi olla kaukana metelista, valkohiekkainen ja kaikin puolin mahtava paikka. Ohjeet mita meille annettiin: "15km tota tieta, ekalla lautalla joen yli ja vasemmalle." Karttaa ei kaveri suostunut piirtamaan, joten saa nahda eksytaanko matkalla.

Paivitysta luvassa tod. nak. paratiisin jalkeen, jos sinne paastaan. Kuvia alkaa ilmestymaan heti kun jostain saisi lappariin virtaa niin etta ne saisi kamerasta pois ja usb-tikulle.

-Jonsku

1 kommentti:

  1. Laittakaa äkkiä niitä kuvia, mä haluan nähdä miltä Jonsku näyttää. Tuija

    VastaaPoista