lauantai 15. tammikuuta 2011

Kohta vaihdetaan maisemaa

Kuten otsikosta voi päätellä niin edelleen jumitetaan täällä Arambolassa. Muutaman päivän sisään olisi kuitenkin tarkoitus muuttaa ja suuntana todennäköisesti olisi Hampi. Siellä olisi sitten tarkoitus majailla ehkä viikko tai jotain. Ei olla vielä ihan tarkkaan suunniteltu.

Eilinen ja tämä päivä on mennyt pitkälti relaillessa. Eilinen meni täysin maatessa ja tänään käytiin vähän viidakossa katsomassa pyhää puuta ja pyhiä miehiä. Oli ihan mukava pieni jaloittelu ja tehtiin purossa rentouttavat mutakylvyt. Kävelyn jälkeen käytiin vielä uimassa ja vähän jonkkailtiin rannalla. Alan pikku hiljaa päästä siitä pallojen pyörittelystä jyvälle. Törmättiin rannalla myös vähän erikoisen ammatin harjoittajiin eli korvienpuhdistajiin. Ei kokeiltu mutta kuultiin, että tuntuu vähän kummalta kun kaivelevat ihan syvältäkin. Aika outoa. Rannalla oli myös juuri auringon laskiessa aika moiset juhlat kun ihmiset soittivat rumpuja ja tanssivat. Monilla oli myös erinäisiä sirkusvälineitä mukanaan ja tunnelma oli aika mahtava. Ja sama meno on kuulemma joka päivä.

Huomenna ajateltiin vuokrata skootteri ja ajella johonkin läheiselle rannalle vähän ihmettelemään. Täytyy myös ehkä käydä vähän nostamassa rahaa. Ja ennen kun tulee ihan pimeää niin koitetaan skypetellä kotiin jos mahdollista. Eli huomennakaan ei ole mitään maailmaa mullistavaa edessä, mutta juurikin sitä mitä lähdettiin hakemaan.

Muuten täällä kaikki sujuu ihan hyvin. Sähköt on nyt katkeillut joka päivä ja vettä ei aina tule, mutta pärjätään ihan mukavasti. Hiusten pesussa oli tosin vähän vaikeuksia, kun ensin tuli hanasta vain kiehuvaa vettä (ja siis todellakin Kiehuvaa) ja kun sain hiukset kasteltua ja shampoot päähän niin vettä ei enää tullutkaan. Sain onneksi vähän huuhdeltua jääkylmällä vedellä kun ämpäriin oli jäänyt. Ei ollut kivaa.

Terveisiä vain ja lisätään varmaan tämän päivän reissusta kuvia kunhan jaksetaan.

- Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti